БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Макфестовската “Изгреј сонце” со свој видео спот

Пренеси го гласот

Триото Центлмен блеснаа со сиот свој сјај на сцената на овогодинешниот фестивал МАКФЕСТ во Штип.

Пред Македонската публика се претставија со раскошната песна “Изгреј сонце” за која објавија и нејзин видео спот кој што изгледа фантастично и се вклопува во симболиката на песната.

Погледајте:

Креирано од:


Пренеси го гласот