БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Уживајте во вкусот на ирското кафе зачинето со ликер од лешници

Пренеси го гласот

Потребни состојки:

– Бурбон

– Ирски крем

– 1 лажица ликер од лешници

– Свежо подготвено кафе

– Шлаг пена

bregalnickimarketing

Свежото сварено кафе истурете го во шолјата до половина , додадете еднаква количина на бурбон и ирски крем , до крај на шолјата. Потоа посипете со ликерот од лешници и декорирајте со шлаг пена.


Креирано од:


Пренеси го гласот