БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Ова се имињата на Македонците/ките кои се кандидираат на општинските избори во Швајцарија

Пренеси го гласот

🇲🇰МАКЕДОНКИ и МАКЕДОНЦИ кои се кандидираат на претстојните општински избори во Локарно, Муралто, Белинцона и останатите места од Тичино.🇨🇭

Ги има доста, а уште повеќе радува фактот што помеѓу нив има и ЖЕНИ!✅

Ви посакуваме на сите да влезете во општинските совети за кои што се кандидирате, а во иднина да ве има уште повеќе! Иако застапувате различни партии, да настапувате и дејствувате заедно и сплотени, за интересите на Македонците и македонската заедница.👏

MURALTO:

Valentina Gjorgjievska

Stojan Muratov

Petar Kitanovski

LOCARNO:

Saso Lazarov

Dragan Iliev

Tanja Stojkova

Spase Zlatanov

bregalnickimarketing

Daniel Stojanov

Risto Dacev

BELLINZONA:

Angela Golubova

CUGNASCO

Ivan Gjorgiev

МНС ви посакува многу успех и со среќа на сите! 🍀

Извор:

Креирано од:


Пренеси го гласот