Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Брза експресна реакција на ЈП “Камена Река” во справувањето со дефектот кој се појави утрово на системот за водоснабдување

Пренеси го гласот

Вреботените во Јавното претпријатие “Камена Река” од Македонска Каменица со експресна реакција го санираа дефектот кој што се појави на водоводната мрежа за снабдување на вода а домаќинствата во општината.

“Екипите на ЈП Камена Река го санираа дефектот на главната водоводна линија, поради кој дел од граѓаните на Македонска Каменица утрово останаа без потребните количини на вода за пиење.

Водоснабдувањето до домаќинствата и до сите корисници ќе биде нормализирано во следните час и половина.”

-информираа во јавност од менаџментот на ЈП “Камена Река” од Македонска Каменица.

bregalnickimarketing

Креирано од:


Пренеси го гласот