Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Предновогодишна радост за дечињата и вработените во детските градинки во Штип

Пренеси го гласот

После повеќе децении детските градинки во општина Штип добиваат целосна промена на инвентрот и опремата кои што служат во рамки на наставно воспитниот прицес во самите градинки.

Убавата вест ја пренесе градоначалникот на општина Штип Иван Јорданов преку социјалните мрежи:

“Нашите деца, се наш приоритет!

После 30 години, направивме историски исчекор и обезбедивме комплетна промена на инвентарот во сите клонови на детските градинки “Вера Циривири Трена” и “Астибо”.

Ова е нашата визија за ефикасна работа, од која интерес ќе имаат сите граѓани на Општина Штип!”

bregalnickimarketing

-информираше градоначалникот Иван Јорданов,

Креирано од:


Пренеси го гласот