Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Градоначалникот Јорданов со советниците на ВМРО-ДПМНЕ на средби со жителите од неколку населби во Штип го креираат буџетот за 2023

Пренеси го гласот

Градоначалникот на општина Штип Иван Јорданов заедно со советниците од советничката група на ВМРО-ДПМНЕ во општинскиот Совет, вечерва остварија средби со жителите на некколку урбани заедници во градот.

На средбата се разговарало за приоритетните проекти за реализација за наредната 2023 година кои што ќе се најдат во рамки на Буџетот кој што треба општинскиот совет да го донесе до крај на оваа календарска година.

“Реализирана средба со дел од жителите на Урбаните заедници Васил Доганџиски, Ново Село и 8 ми Ноември.

Граѓаните оваа година ја препознаа посветеноста и реализацијата на проектите, благодариме на сите за интересот и добрите предлози, кои ќе бидат дел од буџетот на Општина Штип за 2023 и реализирани❗

bregalnickimarketing

-информираа во јавноста од состанокот.

Креирано од:


Пренеси го гласот