Брегалнички Портал

Вести од Багалничкиот регион.

Lux Aeterna- нова песна на Маталика, најава за нов албум и нова светска турнеја

Пренеси го гласот

Еден од најпознатите и највлијателни метал треш рок бендови на сите времиња Металика објавија нова песна под наслов Lux Aeterna.

Со новата песна Металика најавија издавање на нивниот нов албум насловен “72 Seasons” а објавија и распоред на концерти како дел од нивната М72 Светска турнеја во Северна Америка и делови од Европа.

Креирано од:


Пренеси го гласот