Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Извештај на дневни активности на вработените на ЈП “Стипион” Штип 29.11.2022

Пренеси го гласот

Во текот на денешниот ден вработените на јавното претпријатие “Стипион” Штип работеа на повеќе локации во општината:

📌Дневни активности на Стипион 29.11.2022

✅ Подготовка/ Тампонирање за санирање на уличка и пристапни скалила на улица Косовска

✅Реконструкција на тротоар во населбата Деснаци

✅ Поставување на метални столбчиња на тротоар позади гимназијата

✅Работа на спортското игралиште во населбата Пребег

✅ Подготовка за затворање на атмосферскиот канал на ул. Солидарност

📌Чистење на атмосферските канали во нашиот град. Ул. Солидарност”

-информираат од ЈП “Стипион” Штип.

Креирано од:


Пренеси го гласот