Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Знае ли Драги Георгиев да чита германски историски атлас од 1886 година?

Пренеси го гласот

Македонското царство на Царот Самоил, во Историскиот Атлас од 1886 година, на Германскиот историчар Јохан Густав Дројзен.

Креирано од:


Пренеси го гласот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com