Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Извештај за реализирани дневни активности на ЈП “Стипион” Штип 15.11.2022 година

Пренеси го гласот

Денешните поволни временски услови вработените на ЈП “Стипион” Штип ги искористија за реализација на тековните предвидени активности.

На повеќе локации во општината екипи на јавното претпријатие работеа во насока на подобрување на животниот стандард на штипјани.

📌Дневни активности на Стипион 15.11.2022

✅ Ѕидање на потпорен ѕид на улица Косовска

✅Поставување на ограда и работа на нов спортски центар во населбата Сењак 4

✅ Санација на тротоар во населбата Деснаци

✅ Санирање на сообраќајната сигнализација на територијата на Општина Штип

📌Чистење на атмосферските канали во нашиот град. Завршен каналот позади училиштето Ванчо Прќе”

-информираа од ЈП “Стипион” Штип за текот на денешниот ден.

Креирано од:


Пренеси го гласот