БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Дакота Џонсон- една од најатрактивните и најталентирани млади актерки во Холивуд [Галерија]

Пренеси го гласот

Додека филмскиот свет се уште се созама од третиот дел од трилогијата на Марвеловиот Спајдермен, пристигнува нова вест од секогаш жешкиот Холивуд.

Мега популарната и атрактивна актерка Дакота Џонсон е во преговори да го глуми ликот на Мадам Веб, женски лик кој што е пандан на мега популарниот Спајдермен.

Епската борба меѓу лошото и доброто пренесена преку ликот на Питер Паркер на овој начин со оваа најнова филмска адаптација на стриповскиот лик добива свој женски пандан во светот на Спајдермен. Од страна на продукциската куќа на Сони Пикчрс веќе е најавено дека филмот ќе го режира младата режисерка S.J Clarkson која е позната во светот на ТВ сериите а ова ќе и биде прво долгометражно остварување.

Дакота Џонсон е атрактивна млада актерка која што од изминатиот нејзин филмски опус најдобро е позната по улогата на Анастасија Стил во филмската трилогија Педесет Нијанси која што е екранизација на мега популарните романи на светски познатата писателка Ерика Мичел.

Дакота Џонсон е ќерка на мега популарните актери од 80-те и 90-те години од минатиот век Дон Џонсон и Мелани Грифит.

bregalnickimarketing

Таа е една од најатрактивните и најталентирани млади актерки во Холивуд пред кои претстои блескава кариера.

Креирано од:


Пренеси го гласот