БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Еве што се случува кога 20 хиени нападнат лав

Пренеси го гласот

Лав фатен во стапица од хиени е навистина непосакувана ситуација, но сепак лавот на крај излегува победник. Погледнете што се случува и како лавот се справува со 20-тина хиени околу него кои напаѓаат со целата немилосрдност.

Па се разбира дека го спасува лавицата….

Креирано од:


Пренеси го гласот