Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Извештај за дневни активности на вработените во ЈП “Стипион” Штип 29.07.2022

Пренеси го гласот

📌Дневни активности на Стипион 29.07.2022

✅ Санирање на прекопи по санирање на дефекти од ЈП Исар

✅ Поставување на атмосферски цефки на пешачката патека

✅ Поставување на метални столбови ( бандери ) на пешачката патека

✅ Санирање на сообраќајната сигнализација на територијата на Општина Штип

-стои во извештајот на реализирани дневни активности на вработените на Јавното претпријатие “Стипион” Штип.

Креирано од:


Пренеси го гласот