БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Креативни илузии кои ќе го разнишаат вашиот поглед кон реалноста

Пренеси го гласот

Мирјана Кика Милошевиќ е уметник кој што со моќта на бојата и својата креативност создава надреалистични илузии. Се работи за артист и креативец која е носител на дејноста во Кика студиос, која креира неверојатни уметнички дела. Секое нејзино дело што се создава има неверојатен ефект. Погледнете го видеото на човечко тело како платно:

Креирано од:


Пренеси го гласот