БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Во Карбинци жителите може два пати дневно да користат јавен превоз со збогатени дестинации

Пренеси го гласот

За разлика од граѓаните на Делчево кои што немаат подолго време редовна автобуска линија кон Скопје, жителите на општина Карбинци ваквата придобивка на сообраќајна комуникација можат да ја користат два пати во текот на денот.

“Oд денес, жителите на општина Карбинци имаат можност да користат јавен превоз два пати во текот на денот за време на работните денови, збогатен со две дестинации, с.Козјак и с.Аргулица.

🎫 Цените на билетите остануваат исти за граѓаните според досегашниот ценовник со тоа што за лицата кои ќе се превезуваат од с. Козјак и с. Аргулица ќе важат цените за с. Радање (90 – единечен/140 ден-повратен билет).

Нашата заложба е да овозможиме квалитетен живот и вистински решенија за нашите жители!

Сите дополнителни возни редови по завршувањето на зимскиот распуст на учениците ќе бидат навремено објавени!”

bregalnickimarketing

-стои во соопштението упатено до јавноста од страна на градоначалникот на Карбинци Виктор Паунов.

Креирано од:


Пренеси го гласот