БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Јапонски уметник и неговиот иновативен талент и техника

Пренеси го гласот

Кенсуке Коике сече и повторно составува фотографии и создава нешто воодушевувачко. Неговите фотографии имаат своја приказна, а тој постојано пробува нови техники со кои ќе го создаде совршениот колаж. Погледнете го до крај неговото видео на неговиот Јутјуб канал , каде е прикажана една од неговите креативни техники.

Кенсуке Коике е артист кој што експериментира со многу техники кои што се инспирирани од секојдневниот модерен живот. Има реализирано голем број на изложби кои се наоѓаат во неговото портфолио, а овој уметник роден 1980 година има и свој веб сајт преку кој ги продава своите уметнички креации.

Креирано од:


Пренеси го гласот