Брегалнички Портал

Вести од Багалничкиот регион.

Силви Факон и нејзините неверојатно рачно изработени фустани (Галерија)

Пренеси го гласот

Страствена жена, перфекционист, неверојатни технички можности.

Можеби имате видено секакви модни креации, но овие фустани со сигурност ќе ве остават без збор. Француската дизајнерка Силви Факон создава фустани со прекрасни материјали и детали кои ќе го воодушеват секого.

Таа дури создала фустан користејќи стари книги. Факон работи главно ултра женствени модели на фустани, секогаш со јака приказна и моќна поука. Нејзините изработки се како цел филм со неверојатна вештина.

Креирано од:


Пренеси го гласот