септември 30, 2023

Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Реализирани дневни активности на ЈП “Стипион” Штип 19.09.2022

Пренеси го гласот

Во текот на понеделник 19.09.2022 година вработените во ЈАвното претпријатие Стипион Штип реализираа повеќе активности на неколку локации низ Штип во функција на подобрување на животот на штипјани.

📌Дневни активности на Стипион 19.09.2022

✅ Бетонирање на уличка во на улица Еврејска

✅Работа во паркот во населба Дузлак

✅ Подготовка за изработка на игралиште за мал фудбал во населба 8ми Ноември

bregalnickimarketing

✅Санација на оштетување на булеварот Гоце Делчев”

-стои во дневниот извештај на ЈП “Стипион” Штип.

Креирано од:


Пренеси го гласот