БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Стојаноска: Во најновиот извештај на ЕК прв пат стои дека нема никаков напредок во судството

Пренеси го гласот

Пратеничката Дафина Стојаноска од ВМРО-ДПМНЕ денеска од прес конференциската говорница во собранието го коментираше лошиот извештај на Европската Комисија за напредокот на Македониа во процесот за пристапување кон ЕУ.

Според Стојаноска извештајот точно ги лоцира сите лоши резултати наведени во забелешките на Европската Комисија.

Во продолжение го пренесуваме видеото од прес конференцијата на пратеничката Дафина Стојаноска од ВМРО-ДПМНЕ:

Креирано од:


Пренеси го гласот