Брегалнички Портал

Вести од Багалничкиот регион.

Треба да се ќари некој политички поен: СДСМ Штип денес на Водици како на партиски митинг

Пренеси го гласот

Ни честитка по повод празникот, ни зошто, ни како…. Од СДСМ Штип денес во социјалните мрежи упатија свое кртко соопштение во кое ги иззвестуваат граѓаните- потенцијалните гласачи дека висои партиски функционери присуствувале на литургијата за осветувањ на водите и полижувањето на Светиот Крст во реката Брегалница. По настанот членовите на СДСМ Штип одржаа партиска кафе-дружба.

“”Денес по повод христијанскиот празник Богојавление – Водици, раководството на ОО СДСМ Штип заедно со членот на ЦО на СДСМ и министер за транспорт и врски Благој Бочварски, вицепремиерката Славица Грковска, членката на ЦО Марија Смилкова и членот на ИО на СДСМ Рилак Никола, присуствуваа на литургијата за осветување на водите и положувањето на светиот Крст во реката Брегалница.””

-напишаа од СДСМ Штип на социјалните мрежи.

Креирано од:


Пренеси го гласот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com