БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Заврши реализацијата на градежните активности за модернизација на преминот на горниот строј на пругата Велес – Кочани

Пренеси го гласот

Заврши реализацијата на градежните активности за модернизација на преминот на горниот строј на пругата Велес – Кочани, на патниот премин „Основен суд“, на дел од ул. „Никола Карев“ во Кочани.

На премините е поставена гумена подлога со цел да се олесни минувањето на возилата и да се забрза протокот на сообраќајот, со што сообраќајот сега се одвива во нормален тек.

Креирано од:


Пренеси го гласот