БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

“Брод до Аргентина” од Горан Трајковски

Пренеси го гласот

Сцени и музика од театарската претстава “Буре Барут” во режија на Дејан Дуковски во продукција на ЦНП Подгорица, Црна Гора. Музиката е дело на Горан Трајковски а во изведба на групата Топло Пиво.

Кратко и јако!

Креирано од:


Пренеси го гласот