БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Дафина Стојаноска со препознатлив Македонски хумор за настапот на Заев: “Збунете ја завесата, се спуштив”

Пренеси го гласот

Од речникот на еден муртинец:
– крвојте
– титаравање
– кукулење, мумулење, чучулење …

Збунете ја завесата, се спуштив

-е статусот со кој Пратеничката Дафина Стојаноска го окарактеризира настапот на Зоран Заев на вечерашниот дуел со Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски.

bregalnickimarketing

Креирано од:


Пренеси го гласот