БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Eve Duet прогласен за најдобар парфем од фондацијата за мириси во Велика Британија

Пренеси го гласот

Парфемот Eve Duet од AVON победи на овогодишната сериозна конкуренција , каде доби награда за најдобар парфем на пазарот од Фондацијата за мириси на Велика Британија, познати како „Оскарите“ во индустријата за мириси.

– „Кога го креиравме Eve Duet, нашата главна цел беше да ги искажеме и рефлектираме расположенијата и чувствата на модерната жена преку мирис. Добивањето на наградата ‘Избор на читателите’ е доказ дека нашите напори вродиле со плод, особено во категорија која вкучува брендови како Шанел, Гучи и Диор.“

– изјави маркетинг директорот на Eve Duet во Авон, Ана Верстлер.

На извонредниот парфимерист Жан-Марк Шаилен , за овој двоен концепт на парфем ,заштитно лице за неговата магија преточена во течност е Ева Мендез како заштитно лице. Eve Duet во Македонија можеше да се набави со почетна промотивна цена од 1.090 ден.

Оваа година, истиот може да се порача по исклучителна цена од само 890 ден.

bregalnickimarketing

Креирано од:


Пренеси го гласот