БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Исцелителна музика за жени: Разбудете ја Божицата во Вас

Пренеси го гласот

Музиката дефинитивно може да биде совршен лек за многу состојби со кои се соочуваме, умор, напнатост, тага, среќа… Оваа мелодија помага при проширување на вашата свест и опуштање на емотивните граници од секојдневниот живот.

Оваа фреквенција од 432 Hz која резонира со нашето тело ќе ви ја зачини и потикне вашата женска енергија да се истакне и да дојде до израз.

Загарантирано ќе се чуствувате опуштено, одморено и исполнето. Опуштете се, поврзете се со вашата внатрешна сила, не заборавајте дека сте единствени, достојни, сакани и посебни.

Уживајте!

bregalnickimarketing

Креирано од:


Пренеси го гласот