БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Иван Гоцевски: Граѓаните на Делчево покажаа силен граѓански капацитет на првиот круг од претседателските избори

Пренеси го гласот

По завршувањето на Првиот круг на Претседателските избори во Делчево на кој што убедлива победа извојува претседателскиот кандидат поддржан од ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата “Твоја Македонија” Проф Гордана Сиљановска Давкова, своја прес конференција имаа од општинскиот изборен штаб на ВМРО-ДПМНЕ Делчево.

На прес конференцијата претседателот на општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ во Делчево Иван Гоцевски ја искажа својата благодарност за сите граѓани кои што излегоа и го дадоа својот глас на изборите со што го манифестираа својот висок граѓански капацитет.

Притоа Гоцевски повика и преостанатиот дел од кампањата да помине во фер и демократска амосфера во позитивен дух и ги повика сите граѓани да ја победат победничката “Платформа 1198”.

Целата изјава на Иван Гоцевски- Претседател на ВМРО-ДПМНЕ ОК Делчево може да ја погледнете во продолжение:

bregalnickimarketing

Креирано од:


Пренеси го гласот