БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Најубавите сцени од анимираните филмови на едно место

Пренеси го гласот

Сите ние сме обожаватели на анимираните филмови. Анимираниот филм е краток но има поголема тежина, приказна и цел од долгометражните филмови.

Често се емотивни и тажни, понекогаш хумористични и духовити, но пораката која ја пренесуваат е голема. Погледнете ги најубавите сцени во историјата на анимираните филмови.

Креирано од:


Пренеси го гласот