Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

ЈП Камена Река од Македонска Каменица станува лидер во регионот по решавање на проблемите на граѓаните

Пренеси го гласот

Постојаната и посветена работа на вработените на Јавното Претпријатие “Камена Река” од Македонска Каменица во континуитет наназад започна да носи одлични резултати за граѓаните.

Од почетокот на мандатот на Градоначалникот Димче Атанасовски кој пружа сестрана поддршка на работењето на јавното претпријатие до денес се решени повеќе од 1100 поединечни случаи на барања за решавање на проблеми на граѓаните од Македонска Каменица, со што процентуално гледано ова јавно претпријатие со својаа посветена работа прераснува во лидер во регионот по услужливост и решавање на проблемите на граѓаните.

“Денес бев на увид на работни активности на ЈП “Камена Река” преку кои ги решаваме најгорливите проблеми на граѓаните. Екипите се континуирано на терен и во досегашниот период од мојот мандаг постапивме по повеќе од 1100 поединечни барања од нашите сограѓани.

Ќе продолжиме со уште посилен интензитет во периодот кој следи, имајќи го во предвид и подобрувањето на временските услови.”

-соопшти градоначалникот на Македонска Каменица Димче Атанасовски во однос на позитивните резултати од работата на ЈП “Камена Река”.

Креирано од:


Пренеси го гласот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com