Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Почеток на нов тротоар, атмосферска канализација, потпорен ѕид… дел од дневните активности на ЈП “Стипион” Штип 01.08.2022

Пренеси го гласот

Во рамки на предвидениот динамички план за реализација на предвидените активности во текот на денешниот ден вработени во Јавното претпдијатие “Стипион” Штип работеа на повеќе локации низ општината.

📌Дневни активности на Стипион 01.08.2022

✅ Санација на оштетен тротоар на улица Борко Талев и подготовка за изработка на нов тротоар

✅ Поставување на атмосферски цефки на пешачката патека

✅ Шелување на потпорен ѕид на улица Партизанска ( до објектот на ЈП Стипион )”

-стои во извештајот за дневни активности на вработените на ЈАвното претпријатие “Стипион” Штип

Креирано од:


Пренеси го гласот