Брегалнички Портал

Вести од Багалничкиот регион.

Слобода за Вили: Лежам за политичко-монтиран случај

Пренеси го гласот

“5-та пројде 6-та почнува лежам за политичко монтиран случај. Во Македонија има политички затвореници но сеуште политичките субјекти на македонскава политичка сцена си ќутат и не се заинтересирани да го решат овој прогон кој се прави врз 20 луѓе.

П.С на викенд сум за прв пат на 30 мај 2023 да не ме прашувате цело време!

#БОРБАТА_НИКОГАШ_НЕ_ЗАПИРА

Извор: Фејсбук

Креирано од:


Пренеси го гласот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com