Брегалнички Портал

Вести од Багалничкиот регион.

5 години- темница, 5 години за љубов кон Македонија! Горан Ангелов-Ќосето се одзва од затворот

Пренеси го гласот

“5 год ТЕМНИЦА

5 цели години ОДВОЕН од ФАМИЛИЈА одвоен од светот !

5 год за ЉУБОВ кон МАКЕДОНИЈА‼️

Еден скромен АЛБУМ за идните генерации ,

да знаат што ќе им се деси ако ја сакаат

МАКЕДОНИЈА !

Само кај нас од целиот свет се казнува ЉУБОВТА КОН ДРЖАВАТА.

Гледајте и учете и сами одлучете дали се исплати ПАТРИОТИЗМОТ.

💪❤️💪❤️ДА ЖИВЕЕ МАКЕДОНИЈА💪❤️💪❤️

-фејсбук статус на Горан Ангелов-Ќосето

Креирано од:


Пренеси го гласот