БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Сојузот на спортови Скопје утре ги доделува наградите 13 Ноември на спортисти што постигнале одлични резултати

Пренеси го гласот

Во петок, 10 ноември со почеток во 11 часот, по повод ослободувањето на градот Скопје, Сојузот на спортови Скопје организира свеченост со доделување на награди 13 Ноември за 2023 година, во конференциската сала на Спортскиот центар Јане Сандански.

Овие признанија кои се доделуваат повеќе од 50 години, ќе бидат врачени на спортисти, тренери, спортски новинари и организации кои изминатава година постигнале одлични резултати и придонеле за развој и унапредување на македонскиот спорт во различни категории.

Креирано од:


Пренеси го гласот