БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Сонцето е нашиот штит од сите асимилаторски и негаторски пропаганди на нашето постоење

Пренеси го гласот

#Сонцето е симбол на #Македонија и #Македонците повеќе од 2.500 години! Затоа наша должност е да го градиме и негуваме култот кон сонцето. Тоа е нашиот штит од сите асимилаторски и негаторски пропаганди на нашето постоење!

#СончеваРеволуција

Креирано од:


Пренеси го гласот