Брегалнички Портал

Вести од Багалничкиот регион.

Училиштата ги претворија во стоваришта за земјоделски производи

Пренеси го гласот

Додека во минатото училиштата низ Македонија се натпреваруваа со проекти како бесплатни учебници, компјутер за секое дете, дигитализација на процесите во образованието, денес училиштата се претворени во стоваришта за змјоделски производи.

Оваа фотографија говори сама за себе од едно училиште во Македонија.

Креирано од:


Пренеси го гласот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com