БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

3 хороскопски знаци, родени за да ги освојуваат планините

Version 1.0.0

Пренеси го гласот

Понекогаш хороскопскиот знак длабоко влијае во вашите желби и постапки, во вашето хоби и во работите кои ве исполнуваат. Некои хороскопски знаци едноставно уживаат во природата , и кога се на планина едноставно чувството им е како да се створени за тамо.

Бик – неговиот духовен лек е токму планината Толку нежен што би го вдишувал мирисот на сите цвеќиња, но неверојатно тврдоглав карактер поради неговата земјена сензуалност. Бикот најдобро се чувствува кога е опколен со планини и со природа.

Девица– обожава да ја истражува планината Девицата е како на тајна задача. Повеќе истражува од него што ужива во природата. Физичката активност за девиците е приоритетното поради кое и ја одбираат природата за размрдување на телото и дишење чист воздух.

Јарец – Нема пауза и запирање се додека не се достигне целта и се стигне до врвот Јарецот е детето на зимата, страшно принципиелен и дисциплиниран хороскопски знак. Искачувањето на планината е неговата пасија, но без достигнување на целта односно самиот врв јарецот не запира. Тој секогаш психички е подготвен за сите планински тури и прошетки кои ги организира.

bregalnickimarketing

Креирано од:


Пренеси го гласот