Брегалнички Портал

Вести од Багалничкиот регион.

Јане Ченто од затворот: Северна МОРА да умре за да живее Македонија

Пренеси го гласот

Почнуваме 6-та година во потрага по правдата.

Промените ќе дојдат а со нив и правдата и слободата.

Северна МОРА да умре за да живее Македонија.

Да живее Република Македонија !!! 🇲🇰

Креирано од:


Пренеси го гласот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com