БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

ЈАНЕ ЧЕНТО- ОСУДЕН ЗА МАКЕДОНИЈА: Еден ден историјата ќе не ослободи. Да живее Република Македонија

Пренеси го гласот

Јане Ченто, вчера беше оcуден за Македонија на 15 години затвор за 27-ми април. Тој храбро не побара да се брани од слобода.

– Не се пла шам од затворот. Вие ме оcудивте, историјата ќе не ослободи. Еден ден ќе огрее сонцето на слободата.

Да живее Република Македонија. Да живее Република Македонија

– извика Ченто во судницата.

bregalnickimarketing

Креирано од:


Пренеси го гласот