БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

ГОРАН АНГЕЛОВ- ЌОСЕТО- ОСУДЕН ЗА МАКЕДОНИЈА: Супер ми е со другарчињата во притвор, јас немам пари за да бегам

Пренеси го гласот

Горан Ангелов – Ќосето, денес оcуден на 12-години затвор, како еден од обвинетите за „27 април“, изјави дека нема да бега, бидејќи за тоа немал паpи.

Супер ми е со другарчињата во „Шутка“, па затоа барам да си останам таму. Немам пари сега да си отидам до Велес, а не пак да бегам. Немам пари бидејќи јас не кpадев

– рече Ангелов.

Судот одлучи оcудените 16-мина да одат во пpитвор, по изрекување на казната.

bregalnickimarketing

Креирано од:


Пренеси го гласот