Брегалнички Портал

Вести од Багалничкиот регион.

Денес требаше Арсовска да излезе и да понуди решение, но таа два дена смислувала што да излаже

Пренеси го гласот

“Очаен човек прави очајни чекори.

Денес требаше Арсовска да излезе и да понуди решение, но таа два дена смислувала што да излаже.

На сите прашања што се однесуваат на ВМРО-ДПМНЕ одговорот е НЕ.

Е сега кога сме кај прашањата:

Дали на средбата Арсовска Ковачевски е договорено провизија, наместо попуст?
Зошто во договорот за нафта со Пуцко Петрол нема ниту еден процент попуст, а во сите претходни има. Од Костовски, преку Трајновски до Шилегов.
И дали е точно дека бугарски автобуси треба да вршат јавен превоз како замена за тековниот?”

-реакција на ВМРО-ДПМНЕ по повод соопштението на Градоначалничката на Град Скопје Данела Арсовска во кое преку инсинуирачки прашања се обидува да ја дефокусира јавноста во Скопје од проблемот кој што е креиран со јавиот превоз.

Креирано од:


Пренеси го гласот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com