Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

На 10 и 11 декември следни средби на Отворени денови за предлози и идеи од граѓаните на Кочани

Пренеси го гласот

Во текот на изминатиот викенд 3 и 4 декември, во просториите на Општина Кочани беа спроведени Отворени денови за средби со граѓаните, на кои присутните имаа можност да предложат идеи и проекти за оформувањето на Буџетот за 2023 година.

Воедно се известуваат граѓаните дека Отворени денови за средби со граѓаните за прибирање предлози за следната буџетска година ќе се спроведат и во текот на наредниот викенд – 10 и 11 декември, во периодот од 11 до 14 часот во салата за состаноци во зградата на Општина Кочани.

Креирано од:


Пренеси го гласот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com