Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Филмска екранизација на операта Волшебната флејта од Моцарт

Пренеси го гласот

Извршниот продуцент Роланд Емерих одговорен за култните филмски спектакли “Ден на независноста”, “Ден после утрешнината” “2012”, “Пад на месечината” и други, на флмското платно ја носи адаптацијата на операта “Волшебната флејта”.

Станува збор за магично патување на главниот протагонист низ различни временски епохи, со помош на магија, со помош на љубов и возбудливи доживувања.

Трејлерот на филмот изгледа визуелно возбудливо и заслужува да биде погледнат особено од помладата генерација преку што новите генерации ќе бидат поврзано со безвремеското дело на Волфганг Амадеус Моцарт.

Креирано од:


Пренеси го гласот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com