БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Големиот број на пожари во овој период на граѓаните им раѓа сомнежи…

Пренеси го гласот

300 хектари површина во преспанско и националниот парк Галичица зафатени од пожар. Страшно! Кога последен пат имало толку многу пожари и толку често во овој период од годината?! Ова е премногу сомнително на секое ниво

Нема ништо сомнително. Пожарите се палат намерно. Владата потфрла во уловот на причинителите. Фати, уапси, казни двајца било каде во МК со драконска казна, па после нека се најдат храбри потпалувачи.

Креирано од:


Пренеси го гласот