Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Грижата на Соња Михајловска за студентите е лицемерна со патни трошоци кеширани во износ од над 370 000 денари

Пренеси го гласот

Од општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Делчево во јавноста се обратија со своја реакција во врска со лицемерието кое што пратеничката на СДСМ од Делчево го покажува во однос на грижата кон стандардот на студентите а од друга страна таа е еден од пратениците кои што за патни трошкови од собранието добила над 370 илјади денари.

📢 На “загрижената” за студентите, пратеничка Соња Михаиловска од СДСМ од Делчево за 1(една) година по поднесени налози за користење на автомобил во лична сопственост за службени цели и се исплатени огромни 378 964 денари ‼️

Студентите од Општина Делчево треба да знаат дека додека од Владата на СДСМ во економска криза сакаат да им го скратат и така скромниот буџет, нивната сограѓанка Соња Михаиловска од СДСМ е РЕКОРДЕР за земање на патни трошоци‼️

-стои во реакцијата на ОК на ВМРО-ДПМНЕ упатена преку социјалните мрежи.

bregalnickimarketing

Креирано од:


Пренеси го гласот