БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Интензивни теренски активности на КЈП „Водовод“ – Кочани

Пренеси го гласот

📌 Теренски работни активности за расчистување на мини дива депонија пред влезот на градската депонија на 23 јануари 2024 година

👉 Вработените во Сектор комунална хигиена денес со сопствена механизација и работна сила извршија расчистување на отпаден материјал пред влезот на градската депонија. Исто така беше расчистена и затрупана дивата депонија надвор од оградениот простор на градската депонија.

❗КЈП “Водовод” – Кочани упатува апел до сите граѓани за одговорно однесување кон животната средина и правилно одлагање на отпадот во садови кои се наменети за депонирање на отпад!!!

Креирано од:


Пренеси го гласот