БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Реконструкција на главната улица во с. Нов Караорман во Карбинци

Пренеси го гласот

Нов Караорман за прв пат после 30 години ќе добие реконструирана главна улица. Значаен проект со кој ќе се подобри патната инфраструктура и во ова населено место.

Продолжуваме со проекти кои ќе значат подобрување на квалитетот на живот за граѓаните!

-Соопштение упатено до јавноста од страна на Виктор Паунов- Градоначалник на општина Карбинци

Креирано од:


Пренеси го гласот