Брегалнички Портал

Вести од Багалничкиот регион.

Истата фотографија само 50 години подоцна

Пренеси го гласот

Во 2019 година Ник и Боби Ерколајн- брачната двојка која што се прослави по фотографијата од каверот на музичкото издание од Вудсток фестивалот во 1969 година, повторно позираше не истата локација каде што беа фотографирани за време на култниот фестивал.

Ваквиот приказ сведочи за значењето и безвременоста на човечките постапки во даден историски момент без разлика на времето и околностите.

Креирано од:


Пренеси го гласот