БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Изберете симбол за да откриете порака за вашиот пат во животот

Пренеси го гласот

Понекогаш ни треба само мал знак (или можеби огромен знак) дека сме на правилен пат, или дека можеби е време за промена. Често функционираме на начин кога бараме “добар дух” за знак да ни помогне, заедно во нашето патување кога станува збор за донесување на одлуки. Честопати го добиваме тој знак веднаш, а понекогаш може да трае една или две недели пред да ја добиеме нашата порака.

За да дознаете каква е вашата посебна порака , затворете ги очите прашајте го прашањето: “Која е мојата порака ?”, А потоа одберете го симболот што резонира со вас.

1. Ying Yang – порака на симболот

Ying Yang  кон вас има врска со област или две во вашиот живот што ве тестира на многу нивоа. Ви се дава можност да ги зголемите вашите вибрации, да ја исчистите негативната карма, да креирате позитивна / добра карма и да се усогласите со некои прилично неверојатни можности и сето тоа се сведува на вашата реакција додека работите преку овие тестови. Ако може да го задржите овој симбол на ум како потсетник дека сите предизвици ја откриваат светлината од другата страна, ќе се ставите во согласност со благословите што ве чекаат од другата страна на овие тестови.

2. Одбележување на прашалникот

Пораката на Прашалникот  е повеќе од валидација дека е време да се направи тој скок на верата и да се верува дека тој “дух” го има грбот. Можеби ќе треба да одвоите малку повеќе време за да планирате за овој скок на верата. Она што е најважно во ова време е да станете вистински искрени со себе и да направите нешто во врска со сферите во вашиот живот, кои се стагнирани и препознавајќи дека овие области можеби веќе послужиле за нивната цел. Промената е неизбежна и е попријатно кога ја иницираме промената, а не да го чекаме духот што ги иницира овие промени за нас.

3. Секира

 Пораката за вас е дека е од суштинско значење  да се ослободите од старите начини на размислување кои се ограничуваат и ве држат назад од свежите, нови и возбудливи искуства што ве чекаат. Многу од нас се суштества на навика и понекогаш стануваме безгрижни кога станува збор за правење на неопходните промени во нашите системи на верување. Минатите разочарувачки искуства често ја ограничуваат нашата подготвеност да бидеме отворени за поинаква перспектива, како и новите мисловни процеси кои доаѓаат со разгледување на работите малку поинаку. Ако сте отворени за проширување на вашите системи на верување во тоа време, сигурно ќе бидете пријатно изненадени!

4. Прстен

bregalnickimarketing

Прстенот во овој случај нè потсетува дека сите врски бараат рамнотежа, отворена комуникација, почитување, прифаќање и чествување на чувствата на другата страна. Во тоа време, духот бара да размислите за тоа кои односи се надвор од рамнотежа, а ова ги вклучува сите односи; семејството, пријателите, соработниците, романтичните партнери, како и односот што го имате со вашето внатрешно јас. Откако сте потрошиле доволно време одраз на вашите односи, следете ги со потребните промени што знаете дека се потребни за да се подобрат односите кои не се балансираат.

5. Барбел

 Симболот на Барбел, ви кажува дека е време да се соочиш со твојата игра, да се подготвиш и да ја преземеш ситуацијата што најмногу те плаши. Стравот може да се парализира и, секако, не е продуктивна употреба на вашето време, енергија и емоции. Стравот може да има врска со; доверба кон себе си да бидеш отворен за љубов, да ставаш апликација во твојата работа за соништа, да кажуваш на некого дека го сакаш, да му кажете на некој што ве изневерил дека сте свесни за тоа, и каква било ситуација која ве емоционално, ментално и физички парализирала. Погледнете го тој страв во око и кажете му да се повлече на страна. Силата и храброста што ја прифаќате е љубезна, наметлива, љубезна, моќна и рационална сила. Храброста не е шеговита или груба, таа е убедена дека ќе ги помести планините за вас.

6. Велосипед

 Велосипедот е потсетник дека сте единствениот кој ги контролира вашите реакции и емоции. Можете да дозволите надворешни влијанија па да ги притиснете копчињата или можете да филтрирате преку предизвикувачки ситуации и да одлучите што е следниот потег. Овој симбол е потсетник дека движењето и да се биде проактивен учесник во вашиот живот и е најдобриот начин да ја достигнете вашата судбина. Бип бип! Вози, имаш неверојатен живот за да живееш!

Креирано од:


Пренеси го гласот