БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Која оцена за учинок ќе им ја дадете на пратениците од владеачката коалиција на СДСМ

Пренеси го гласот

Пополека привршува мандатот на актуелниот парламентарен состав. Во периодот што следува до изборите редно е граѓаните на Република Македонија да си помислат дали очекувањата кои што ги ветуваа на парламентарните избори во 2020 година кандидатите за пратеници, се исполнети и во колкава мера?

Дали Македонија после 4 години владеење на СДСМ, ДУИ и останатите помали сателит партии кои што го сочинуваат парламентарното мнозинство кое што ја гласаше Владата на Димитар Ковачевски, е подобро место за живеење?

Одговорот на овие прашање е комплексен и сигурно секој граѓанин има свое различно мислење и впечаток за раб отата на актуелната влада на централно ниво во државата.

Одговорите на овие прашања се исто така клучни за расположението и исходот на наредните парламентарни избори закажани за 8 мај 2024 година.

Затоа во овие неполни пет месеци кои ретстојат секој граѓанин треба да си формира свој став за да одлучи во која насока ќе се движи Република Македониа во наредните 4 години.

bregalnickimarketing

Лицата на овие пратеници кои се дел од владеачкото мнозинство сигурно многу ќе допринесат за формирањето на ставот на секој граѓанин, затоа (што се вели народски) ѓи оставаме да блескаат на нашиот портал до изборите.

Креирано од:


Пренеси го гласот