Брегалнички Портал

Вести од Багалничкиот регион.

Новогодишна честитка на Градоначалникот на општина Карбинци Виктор Паунов

Пренеси го гласот

Градоначалникот на општина Карбинци Виктор Паунов до сите граѓани на општина Карбинци и сите Македонци упати своја видео порака во јавноста со честитки за новата 2023 година.

Неговоо обраќање кон граѓаните го пренесуваме во продолжение:

Креирано од:


Пренеси го гласот