Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Објавен промотивниот постер на новото продолжние на Невозможна Мисија: Смртоносна пресметка

Пренеси го гласот

На социјаните мрежи е објавен првиот промотивен постер за филмот Mission Impossible: Dead Reckoning со Том Круз кој што во улогата на агентот Итан Хант настапува по 7 пат.

Во филмот се застапени најопасните досега невидени каскадерски сцени на кои што лично учествува актерот Том Круз.

Една од таквите сцени се најде на постерот кој што пред неколку денови беше објавен во јавноста

Сцената во која Том Круз скока со мотор во провалија на огромна надморска висина имаше и свој краток документарен видео запис пред објавување на филмот чија што премиера е закажана за летото оваа година.

Креирано од:


Пренеси го гласот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com